Marco Guillen • Jaclyn Bisantz • Thomas Mendel

전 세계에서 가장 유명한 행사장, 경기장, 컨벤션/전시 센터, 공연장 등에 품격 있는 음식 경험을 제공하는 ASM 글로벌(ASM Global www.asmglobal.com)의 요리 사업부인 세이버(SAVOR)가 젊은 요리 및 호스피탈리티 업계 인재를 대상으로 하는 세계 유일 경연대회의 미국 라운드 전국 우승자를 발표했다. 

Photo: Business Wire / From the left ▲Mixologist Winner Marco Guillen, Four Seasons, Napa Valley, California. ▲Waiter Winner Jaclyn Bisantz, The Harbor House Inn, Elk, California. ▲Chef Winner Thomas Mendel, Hamel Winery, Sonoma, California.  



하멜 와이너리(Hamel Winery)의 셰프 토마스 멘델(Thomas Mendel), 하버 하우스(Harbor House)의 웨이트리스 재클린 비산츠(Jaclyn Bisantz), 포시즌스 나파(Four Seasons Napa)의 믹솔로지스트 마르코 길렌(Marco Guillen)이 유명한 월드 영 셰프 영 웨이터 영 믹솔로지스트(World Young Chef Young Waiter Young Mixologist, WorldYYY) 대회의 미국 지역 우승자로 선정되었다.

세이버의 식음료 부문 수석 부사장인 숀 비어드(Shaun Beard)는 “이 대회는 전국적으로 ASM 글로벌이 하는 일과 일맥상통한다. 우리는 지역 사회와 깊은 관계를 구축하며, 장학금, 인턴십 및 견습 프로그램을 통해 요리 인재를 교육, 훈련 및 고용하려고 애쓴다”고 설명했다.

비어드는 “ASM 글로벌이 세계적인 고급 행사 장소에서 음식 서비스 경험을 계속 향상시켜 나가는 과정에서 이 유망한 인재들은 우리가 만드는 우주의 일부가 될 것”이라며 “스트레스가 높은 상황에서 모든 참가자가 진정으로 타의 추종을 불허하는 침착함, 창의력, 결단력을 보였고, 이는 이 젊은 스타들에게 기대할 것이 많다는 증거”라고 평가했다. 이어 그는 “이들에게 길을 열어주는 데 일조하게 되어 뿌듯하고, 이들의 향후 행보가 기대된다”고 덧붙였다.

세이버의 미국 팀원들은 올해 11월 싱가포르의 스위소텔 더 스탬포드(Swissôtel The Stamford)에서 열리는 WorldYYY 결승전에 참가한다. 이들은 세계적인 셰프, 호스피탈리티 전문가, 저명한 믹솔로지스트에게 자신의 실력을 선보일 예정이며, 총 12개국에서 온 36명의 참가자가 베스트 영 셰프, 영 웨이터, 영 믹솔로지스트 세계 타이틀을 놓고 경쟁을 펼친다.

최근 캘리포니아 나파에 위치한 명문 컬리너리 인스티튜트 오브 아메리카 앳 코피아(The Culinary Institute of America at Copia, CIA)에서 열린 YYY USA 결승전에서는 마스터 셰프이자 최고요리책임자인 롤랑 파소(Roland Passot), 켄달-잭슨 와인 에스테이트 앤 가든(Kendall-Jackson Wine Estate and Gardens)의 총괄 셰프이자 치즈 전문가인 챔피언 토너먼트의 트레이시 셰포스 세나미(Tracey Shepos Cenami), 미나 그룹(Mina Group)의 파트너인 푸드 네트워크 셰프 아담 소벨(Adam Sobel) 등 전문 심사위원단이 우승자를 선정했다.

ASM 글로벌의 세이버 사업부는 약 5년 전부터 이 대회의 전략적 파트너가 되었는데, 이는 새로운 인재를 육성하고 발굴하여 호스피탈리티 업계에 소개하고 유명한 요리 업계 리더들에게 선보이기 위한 전 세계적인 노력에서 비롯되었다.


세이버(SAVOR)는 세계 1위의 개발 및 풀서비스 공연장 회사인 ASM 글로벌의 케이터링 사업부로, 5개 대륙에 걸쳐 세계 최고의 행사 장소, 경기장, 컨벤션/전시 센터 및 공연장 400여 곳의 네트워크로 이루어진 포트폴리오를 보유하고 있다. 

세이버 팀은 친밀한 VIP 경험부터 2만여 명의 게스트가 참여하는 연회까지 모든 행사에서 음식 준비부터 음료 제공에 이르기까지 품격 있고 엄선된 고객 경험을 제공한다. 

셰프가 주도하는 정통 요리 외에도 세이버의 식품 비전의 핵심 요소에는 현지 재배자, 생산자 및 지역사회 구성원과의 파트너십, 무항생제 육류 및 가금류 사용에 대한 약속, 강력한 지속 가능성, 재활용 및 퇴비화 프로그램을 통해 환경에 미치는 영향을 최소화하기 위한 노력 등이 포함된다.  

▣ YYY 소개 

1979년 시작된 영 셰프 영 웨이터(Young Chef Young Waite) 대회는 호스피탈리티 업종을 선망의 커리어이자 직업, 소명으로서 지속적으로 홍보해왔다. 

오늘날 영 셰프 영 웨이터는 새롭게 활력을 되찾은 포맷을 통해 전 세계에서 차세대 요리 및 서비스 스타를 발굴하고 있다. 

월드 영 셰프 영 웨이터 영 믹솔로지스트(World Young Chef Young Waiter Young Mixologist, WorldYYY) 대회는 영국 및 북아일랜드의 그레이트 캠페인(Great Campaign), 컬리너리 인스티튜트 오브 아메리카(Culinary Institute of America)와 협력하여 업계 최고의 젊은 인재를 발굴하는 것을 사명으로 삼고 있다. 

이 대회는 다양한 배경을 가진 만 28세 이하의 젊은 셰프, 웨이터, 믹솔로지스트가 참가할 수 있다. YYY는 이러한 젊은 인재들이 호스피탈리티 업계에서 성공할 수 있도록 관련 기술, 최신 지식, 네트워크를 갖출 수 있도록 보장한다. 

▣ 사진/멀티미디어 자료 : https://www.businesswire.com/news/home/54106951/en



ASM Global’s Savor Team USA Heads to Singapore to Vie for Global Title in World’s Only Young Chef Young Waiter and Mixologist Competition


ASM Global’s culinary division SAVOR, which provides elevated food experiences for the globe’s most prestigious arenas, stadiums, convention/exhibition centers and performing arts venues, has announced the national winners of the American round of the world’s only competition for young culinary and hospitality talent.

Thomas Mendel, chef from Hamel Winery; Jaclyn Bisantz, waitress from Harbor House; and Marco Guillen, mixologist from Four Seasons Napa, were crowned as winners of the U.S. leg of the renowned World Young Chef Young Waiter Young Mixologist (WorldYYY) competition — the only event of its kind.

“This syncs very nicely with the work ASM Global does nationally to develop deep relationships with our local communities and reach out to educate, train and employ culinary talent via scholarship, internship and apprenticeship programs,” said Shaun Beard, SAVOR’s senior vice present of food and beverage.

“As ASM Global continues to elevate the food experience in many of the world’s premiere venues, these up-and-coming talents will be part of our universe,” Beard said. “The composure, creativity and determination we’ve seen from all the competitors in this high-pressure situation was truly unmatched and is proof that we have so much to look forward to from these young stars. We are proud to help pave the way for them and are excited to see what they do next.”

SAVOR’s Team USA members will next compete in the WorldYYY finals at Swissôtel The Stamford in Singapore this November. They will showcase their abilities to world-class chefs, hospitality experts and esteemed mixologists. A total of 36 contestants from 12 countries will compete for the world titles of Best Young Chef, Young Waiter and Young Mixologist.

The finals of YYY USA recently took place at the prestigious The Culinary Institute of America at Copia (CIA) in Napa, California, with a panel of expert judges, including Master Chef Roland Passot, propriétaire and chief culinary officer; Tournament of Champions’ Tracey Shepos Cenami, executive chef and cheese specialist at Kendall-Jackson Wine Estate and Gardens; and Food Network Chef Adam Sobel, partner of Mina Group anointing the winners.

ASM Global’s SAVOR division became a strategic partner of the competition nearly five years ago as part of its worldwide commitment to nurturing and identifying new talent, introducing them to the hospitality space and showcasing them to renowned culinary industry leaders.

▣ About SAVOR

SAVOR is the culinary division of ASM Global, the world’s No. 1 development and full-service venue company with a portfolio of more than 400 of the world’s most prestigious arenas, stadiums, convention/exhibition centers and performing arts venues network spanning five continents. The team at SAVOR provides elevated and curated guest experiences at every event, from the food preparation to the beverage offerings, whether for intimate VIP experiences or banquets with over 20,000 guests. In addition to authentic, chef-driven food, the core elements of SAVOR’s food vision include partnerships with local growers, producers and community members; a commitment to using antibiotic-free meats and poultry; and dedication to minimizing impact on the environment through robust sustainability, recycling and composting programs. For more information, please visit savorasmglobal.com.

▣ About YYY

Since its establishment in 1979, the Young Chef Young Waiter competition has continued to promote hospitality as a career of choice, a profession and a vocation. Today, with its new revitalized format, Young Chef Young Waiter continues to honor the next culinary and service stars globally. World Young Chef Young Waiter Young Mixologist’s, in partnership with Great Campaign U.K. and Northern Ireland and The Culinary Institute of America, mission is to discover the best young talents in the industry. The competition is open to young chefs, waiters and mixologists age 28 and under from diverse backgrounds. YYY ensures these young talents are equipped with relevant skills, current knowledge and a network to help them succeed in the world of hospitality.

▣ View source version on businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20240809474691/en/





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